Kustantamo S & S / 2022 – Kannen ulkoasu Sami Saramäki

”Vangitseva tarina ystävyydestä, pelkojen voittamisesta ja pimeydestä. Tarina pitää otteessaan loppuun asti ja viimeistä sivua kääntäessä vain miettii, milloin jatko-osa ilmestyy.”
@tarinoitalukemisesta / Instagram

Kalmanperhon kutsu

Kirjabloggareiden, somen kirjavaikuttajien ja arvostelijoiden keskuudessa ihastuneen vastaanoton saanut Kalmanperhon kutsu aloittaa Kalmanperho-fantasiatrilogian, jonka päähenkilö Lilja eksyy omasta maailmastaan jonnekin toisaalle, mysteerin jäljille.

Voit nyt tilata kirjan suoraan verkkokirjakauppa Adlibriksen sivulta:
TILAA NYT

“Liljan matkassa ei tarvitse ehtiä pitkälle, kun lukijakin jo ratkeaa Kalmanperhon houkutuksiin ja hienosti rakennettu tarina vie mennessään.
Sanomalehti Keskisuomalainen / Joonas Riekkola

“Väkevä ja toiveikas.”
@antakaaheillekirjoja / Instagram

Tarina on kertakaikkisen kutkuttava. Suosittelen niin nuorille kuin aikuisille fantasian ystäville!
@tarutel / Instagram

“Lopussa kyllä pidätin jo melkein henkeäni, kun vyyhti lähti ratkeamaan.”
@kuudennenkerroksenkirjat / Instagram

Parasta kotimaista fantasiaa pitkiin aikoihin! Ulpu-Maria Lehtinen on luonut fantasiamaailman, josta ei halua lähteä pois. Kirjan teemat ovat hyvin tähän aikaan osuvia. En malta odottaa trilogian jatko-osia.
Aki / Arvio suomalainen.com verkkokaupassa

Kalmanperhon-kutsu-novel-romaani-kansikuva

Lisää arvioita Kalmanperhon kutsusta:

“Kirjassa hauskaa on eri maailmojen eli siis eri aikojen vuoropuheluMainio esikoisromaani kerrassaan!

Viivi Kirjailuja-kirjablogissa

“Romaani on kiihkeätunnelmainen, yllättävä, kammottava ja jopa kaunis kertomus ystävyydestä, oman itsensä löytämisestä, rohkeudesta ja siitä, että ketään ei pitäisi tuomita ennakkoluulojen perusteella.”

@kuudennenkerroksenkirjat / Instagram

“Omaksi itseksi kasvaminen, ympärillä vellova katastrofi, orastava rakkaus, ystävyys ja perhe teemoina toimivat upeasti yhteen. On vaikeita valintoja, sopeutumista ja piilevän rohkeuden löytämistä maagisessa fantasiamaailmassa, joka tuo mieleen hieman Narnian.”

@antakaaheillekirjoja / Instagram

“Tämä Kalmanperho-trilogian avausosa yllätti positiivisesti. Tarina eteni sujuvasti, oli tiivistunnelmainen ja sisälsi rutosti jännitystä. En tiedä, että miten mua jännittikin koko ajan niin paljon. Tuntui, että olin jonkin valtavan jännityspyörteen kourissa, eli tunnelman luomisesta annan täydet krediitit! Tarina sisälsi myös ripauksen romantiikkaa ja hauskaa huumoria.”

@kirjanpuutostila / Instagram

“—niin sujuvasti ja vauhdikkaasti kirjoitettu, että tällainen keski-ikäinen täti-ihminenkin tempautui mukaan seikkailun pyörteisiin. Jostain syystä kirja toi hetkittäin mieleen myös Game of Thronesin, tosin ehkä hieman siloitellumpana versiona. Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan jatkoa ja tulevia juonenkäänteitä! Hieno aloitus sarjalle!”

@pakkasakkareads / Instagram

Varmaotteinen ja koukuttava fantasiaseikkailu sopii varhaisnuorista ylöspäin nuorille ja YA:sta kiinnostuneille aikuislukijoille, eikä kerronta tunnu lainkaan raskaalta, vaikka esikoisteos on melkoinen järkäle ja osia vielä lisää tulossa. Tarinassa oli klassisista fantasiaseikkailuista tuttuja käänteitä, mutta sympaattiset hahmot ja sujuva kerronta saivat silti tällaisen paatuneen ja liikaa lajityyppiä lukeneen konkarinkin ahmimaan.

Sini Helminen Siniset helmet -kirjablogissaan

Tilaa kirja verkkokirjakauppa Adlibriksen sivulta:
TILAA NYT

Vai haluako tietää tarinasta lisää? Tutustu kirjaan tarkemmin Kustantamo S & S:n sivuilla tai lue lisää arvosteluita.