Kalmanperho-trilogia osa 2: Pimeyden paimen

22nd of June 2023,
  • News
Kalmanperhon kutsu - perhoslogo

Kalmanperhon kutsun (kirjoittanut Ulpu-Maria Lehtinen) tarinaa jatkavan Pimeyden paimen -romaanin julkaisuaikataulua on jo kyselty, ja olen innoissani, että voin nyt kertoa lisätietoja aiheesta:

Olemme aikatauluttaneet Kustantamoni S&S:n kanssa, että Kalmanperho-trilogian toinen osa ilmestyy keväällä 2024. Olen tehnyt kovasti töitä romaanin parissa ja innoissani kaikesta, mitä tarinassa tulee tapahtumaan. En malta odottaa, että pääsette lukemaan sen!

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Pimeyden paimenen kirjoitustyön etenemistä, kirjailijaelämää ja Kalmanperho-trilogian kuulumisia somessa. Minulle saa lähettää palautetta ja kysymyksiä ja jaan somessa myös Kalmanperho-fanitaidetta, arvioita ja tietoa tulevista kirjatapahtumista, joissa olen mukana:

INSTAGRAM: instagram.com/ulpu_maria/

TWITTER: twitter.com/ulpu_maria

Alun perin vuoden 2023 syksylle kaavailtua Pimeyden paimenen julkaisuaikataulua piti hieman muokata, pahoittelut tästä kaikille tarinan jatkoa odottaville lukijoille!

In English: It’s decided, my second novel will be published in Spring 2024. It continues the Kalmanperho trilogy. So excited, working on it at the moment!

Terveisin Ulpu-Maria